T.C. Sağlık Bakanlığı T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Karabük İl Sağlık Müdürlüğü Karabük Ağız Ve Diş Sağlığı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Facebook Twitter Google Plus Linkedin

Ağız ve Diş Sağlığı Programı 2.Dönem Öğrencilerine Katılım Belgesi ve İSG Eğitimi Belgeleri Verildi

Güncelleme Tarihi: 16/09/2021

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Staj Seferberliği Uygulama Yönergesi kapsamın da Hastanemiz de 2.dönem yaz stajını tamamlayan Ağız ve Diş Sağlığı Programı öğrencilerine Katılım Belgesi ve İSG Eğitimi Belgeleri Başhekim Doç.Dr. Ahmet Taylan ÇEBİ,Başhekim Yardımcısı Dt.Fatma Duygu AKARSU ŞENTÜRK, Müdür Yardımcısı Ali ÜNAL ve Eğitim Hemşiresi Şerife SALMAN tarafından verilmiştir.